Gerda Havertong AGENDA
On stage Agenda Wiesje Toen/Nu Foto's
Boekingen Gastenboek Frontaal Alzheimer Hot News
Linken mail      

HomeAmbassadeur van

Ronald Mc Donald

Agenda

 

Brunch 2008

Gerda Havertong nodigt u uit voor een originele Surinaamse brunch. 

Stichting Wiesje, genoemd naar mijn moeder, is een stichting die zich met man en macht inzet voor de zorg van mensen met dementie in Suriname. Het geld om onze plannen te realiseren zal voornamelijk uit Nederland moeten komen, aangezien de Surinaamse overheid dit project nog niet kan bekostigen. Plannen zijn er genoeg, geld helaas niet. Om het uiteindelijke doel te bereiken hebben we onze plannen in drie fasen verdeeld.
1: Oprichting en aansturing van een kenniscentrum voor opleiding, training, voorlichting en
    informatievoorziening.
2: Realiseren van dagopvang voor thuiswonende dementerenden.
3: Realiseren en het beheren van permanente woonzorgvoorzieningen voor mensen met
    dementie die niet langer thuis kunnen wonen.

Eenmaal per jaar organiseer ik samen met het bestuur van Stichting Wiesje en heel veel andere mensen een Charity Brunch. Naast sponsorgelden, fondsen en donaties is dit wel de smakelijkste manier om gelden voor onze Stichting in te zamelen.

Ik nodig u uit, ja ik moedig u zelfs van harte aan deel te nemen aan deze originele Surinaamse brunch. U doet er uzelf en uw mogelijke gasten een groot plezier mee en geeft Stichting Wiesje een hoognodige en welkome financiële injectie.

Op het menu staan niet alleen overheerlijke Surinaamse gerechten maar we serveren ook enkele bijzondere verrassingen, waaronder Prem Radhakisun, Jochem van Gelder, Frits Wester, Sandra Reemer, Peter Derksen, Esther Jansen(bellydance), Ronald Muray, Jörgen Rayman als Tante Es 

 

Locatie: DORINT HOTEL / SCHIPHOL-OOST Stationsplein ZW 951 / Tel. 020 – 540 08 01

Datum/Tijd: Zondag 20 april 2008 van 11.30 tot 16.00 uur

Kosten: Per tafel van 10 personen € 2.000,- of per stoel € 250,-

 

Inschrijving: Stichting Wiesje, postbus 15782, 1001 NG / Amsterdam of  info@wisje.nl    

                  

Betaling: zo snel mogelijk; na betaling ontvangt u een factuur.                

Ik hoop u tijdens de Charity Brunch te ontmoeten.

Gerda Havertong, voorzitter Stichting Wiesje

 

 

Zondag 25 maart 2007

De STRAATMUZIKANT

Voor de kids is dit Super!

Gerda verteld het verhaal bij de muziek van Piazzolla.

(bron : Rotterdams Philharmonisch Orkest )

ROTTERDAM ZONDAG 25 MAART 2007
KINDERVOORSTELLING 4+
14.15 uur de Doelen
Rotterdams Philharmonisch Orkest
DIRIGENT Gisele Ben-Dor
BANDONEON Juanjo Mosalini jr.
PIAZZOLLA De straatmuzikant
GINASTERA Drie dansen uit Estancia
losse kaartprijs € 19,- 16,- 8,-
t/m 16 jaar € 7,- (alle rangen)
enkele kaarten beschikbaar: 010-2171717

zaterdag 24 maart 2007

mooi weer de leeuw (kijken allemaal !!)

Gerda te gast bij die unieke Paul de Leeuw..

 

maandag 19 maart 2007

vindt de TRY- OUT van de musical plaats

SMET EN SMEER EN HET GEHEIM VAN DE BOOMFEESTDAG

Locatie:

Theater Fabriek Amsterdam
Czaar Peterstraat 213
1018 PL Amsterdam

Tijd 20.00-21.00 Zaal open: 19.30


Inhoud musical en spelers


Smet en Smeer en het geheim van Boomfeestdag is een onvergetelijke musical
vol spanning en magie, speciaal geproduceerd ter gelegenheid van de 50e verjaardag van de Nationale Boomfeestdag.

In de hoofdrollen schitteren niet alleen Gerda Havertong in de rol van Moeder Aarde en musicalster Jamai Loman als de boze tovenaar Derliktus,

maar ook een ensemble van maar liefst 38 spelers van het Nationaal Jeugd Musical Theater.

Smet en Smeer en het geheim van de Boomfeestdag vraagt alle kinderen nu te
helpen om iedere week, elke dag en ieder uur verkwisting te stoppen en
vervuiling tegen te gaan uit zorg en respect voor de natuur. De boze tovenaar Derliktus heeft het echter niet zo op de natuur. Hij leeft van vernieling en vervuiling en wil alleen snelwegen en fabrieken. En het ergste van alles is dat hij niet alleen is... Het lijkt erop dat de mensheid hem hierbij steunt!

De kinderen Willem, Floortje, Tobias, Rosalinde, Guido, Sebastiaan en Jacquelientje krijgen van moeder Aarde de opdracht om de boomstekjes die de boze Tovenaar gestolen heeft om te vernietigen, weer in veiligheid te brengen om zo de aarde te redden van de ondergang. Zij worden geholpen door Koning Winter, De Herfst, de Zomer en de Lente.

Hoe kom ik bij het theater?

Met de auto vanaf de A10

Neem de afslag S114/ Zeeburg/ Artis • Volg het Piet Hein Tunnel tracé en houdt aan het einde de linkerbaan aan • Sla aan het einde van de tunnel (bij de eerste verkeerslichten) linksaf • Vervolgens bij de eerste stoplichten rechtsaf, volg de bocht onder de spoortunnel door • U rijdt nu rechtdoor het Oostenburgereiland op • Na de slagboom rijdt u rechtuit en ziet u na ± 150 meter de ingang van Theater Fabriek Amsterdam • Er is, tegen betaling, gelegenheid om op het terrein te parkeren.

Dit is de meest directe route. Gebruik deze routebeschrijving i.p.v. uw navigatiesysteem of internet-routeplanners, aangezien die u vaak via een omweg dwars door de stad voeren.

Met het openbaar vervoer:

Bus:
• Neem vanaf het Centraal Station, buslijn 43 (richting Borneo-eiland). Stap uit bij halte Czaar Peterstraat . Loop de Czaar Peterstraat in. Aan het einde, voor het spoorwegviaduct, loopt u linksaf het Oostenburgereiland op, richting slagboom. Na de slagboom loopt u rechtuit en ziet u na ± 150 meter de ingang van Theater Fabriek Amsterdam.

Bus/tram:
• Neem vanaf het Centraal Station, buslijn 42 (richting KNSM eiland). Stap uit bij halte Azartplein. Vervolgens neemt u tram 10 (richting Van Hallstraat) en stapt u uit bij de halte 1e Leeghwaterstraat. Loop links de Czaar Peterstraat in. Aan het einde, voor het spoorwegviaduct, loopt u linksaf het Storkterrein op, richting slagboom. Na de slagboom loopt u rechtuit en ziet u na ± 150 meter de ingang van Theater Fabriek Amsterdam.

Tram:
• Tram 10, halte Leeghwaterstraat (richting Azartplein). Loop voor het spoorviaduct linksaf het Storkterrein op, richting slagboom. Na de slagboom loopt u rechtuit en ziet u na ± 150 meter de ingang van Theater Fabriek Amsterdam.
• Tram 26 vanaf Centraal Station, halte Rietlandpark (richting Ijburg). Steek rechts van de trambaan het kruispunt over en loop onder het spoorviaduct door. Hierna rechtsaf het Storkterrein op, richting slagboom. Na de slagboom loopt u rechtuit en ziet u na ± 150 meter de ingang van Theater Fabriek Amsterdam.

Metro:
Vanaf het Centraal Station kunt u tram 26 nemen richting IJburg, uitstaphalte is Rietlandpark. Steek rechts van de trambaan het kruispunt over en loop onder het spoorviaduct door. Hierna rechtsaf het Storkterrein op, richting slagboom. Na de slagboom loopt u rechtuit en ziet u na ± 150 meter de ingang van Theater Fabriek Amsterdam.

Met de fiets:
Het theater ligt op nog geen 10 minuten fietsen vanaf het Centraal Station of het Rembrandtplein.

 

 

12/08/06

voorstelling in Paramaribo : Tranen van de Uyl

theaterstuk ‘De tranen van Den Uyl’, dat in 1988 werd geschreven door de Surinaamse schrijver Hugo Pos. Regisseur en politicus John Leerdam bracht het stuk vorig jaar in Nederland op de planken en wist toen al dat hij er ooit mee naar Suriname wilde afreizen. Nu is het zover.

 

lees meer.......

 

 

26/01/2006

1906-2006: Honderd jaar Alzheimer

Op donderdag 26 januari 2006 luidt Alzheimer Nederland het themajaar '100 jaar Alzheimer' in met het Nieuwjaarsconcert 'Memories'.

Tijdens dit concert wordt bekende Nederlanders naar hun mooiste muzikale herinnering gevraagd...

 

16/05/2005

Bezoek aan Suriname i.v.m Stichting Wiesje voor overleg en steun aldaar.

17/04/2005

17 april 2005: Charity Brunch 2005. Alweer voor de derde keer komen we bijeen om geld in te zamelen voor de stichting. Wilt u mee doen en aanwezig zijn op deze uiterst gezellige dag met spectaculair entertainment en een heerlijke lunch. Dat kan. U kunt zich opgeven via deze link onder vermelding van : brunch 2005 aanmelding

Ook kunt u tel contact opnemenem met de stichting voor vragen over donaties, bestellingen van de "wiesje cd" etc op onderstaand nummer.

030-6596931

03/03/2005 Ontvangst eerste dvd

De Afdeling Amsterdamfilm ontwikkelde "Waar is de deur?" in samenwerking met het Amsterdams Patiënten Consumenten Platform (APCP). Gerda Havertong, initiatiefneemster van Stichting Wiesje, nam de eerste dvd in ontvangst.

03/03/05 Raymann is laat

Gerda is te gast bij tante Es......

19/01/2005

Gerda zit in de jury bij de uitreiking E. du Perronprijs

Universiteit van Tilburg
Uitreiking op woensdag 19 januari E. du Perronprijs

2004/2005 Jaarwisseling

Bezoek aan Suriname, stichting wiesje en nog vele andere ontmoetingen.

17/11/04 President van Zuid-Afrika bezoekt Nederland

President Mbeki van Zuid-Afika en zijn echtgenote brengen op woensdag 17 en donderdag 18 november 2004 op uitnodiging van minister-president Balkenende een officieel bezoek aan Nederland

7/10/04 Bezoek Z.E mr Mbeki aan Nederland.

tijdens het bezoek van Z.E mr Mbeki is Gerda Havertong uitgenodigd om aan te zitten bij het ontbijt.

 


..

 

 
 
 
<< Vorige Volgende>>

 

zoeab design © Gastenboek Boekingenlinks On stage AgendaWiesjeToen/NuFoto's